Min filosofi

End ikke skyerne sætter begrænsningerne! Kun dig selv.


Du er herre over hvordan du vil leve dit liv og skabe det. Kun dig! Så start i dag og lev hver dag fuldt ud og sæt pris på dig selv, menneskerne omkring dig og nyd nuet.

Gennem f.eks. yoga og funktionel træning, lære du hvordan en sund stærk og balanceret krop, ikke kun bliver stærk gennem styrketræning, men også gennem egen kropsvægt og balance.

Kroppens styrke og sindet skal være i balance, for at vi kan fuldende os selv og skabe det liv vi ønsker. Vi skal både være stærke styrkemæssigt og smidige flexible i vores sind. Et smidigt og sundt sind og en stærk krop, er et godt fundament, som man kan opnå bl.a. gennem yoga og funktionel træning.

Derfor underviser jeg bl.a. i yoga, mindfulness, personlig træning og holder foredrag om kost og ernæring. Derudover har jeg erfaring indenfor forskellig hold træning og graviditet- baby/børne hold.

Min uddannelse til yogalærer


Jeg har undervist i mobility og yoga siden 2006. Jeg har prøvet mange forskellige yoga former og studier, og lavet research omkring hvor henne jeg skulle studere til Yoga lærer. Selvom det er vigtigt at processen sker indeni og svarene findes, så valgte jeg at tage en uddannelse i Yoga og supplere min viden ved at tage til Indien i 2013 for at udvikle mig og finde ínspiration og at kunne lære og hjælpe andre endnu mere. Det har jeg fortsat med at gøre. Da vi aldrig stopper med at lære og udvikle os som mennesker. Jeg valgte Indien, fordi det er der hvor alt autentisk yoga udspringer fra og blev praktiseret før vores tidsregning.

 

Jeg tog Hatha yoga uddannelsen i et Ashram i halvandet måned intensivt forløb, midt ude på landet ved en kæmpe sø i Sydindien Mysore. Det var meget primitivt, og hvor vi lærte rigtig mange ting. Bl.a. at meditere hver dag kl. 5 om morgenen og om aftenen og omkring ernæring og terapi gennem Ayurveda. Vi måtte bl.a. ikke snakke mellem kl. 22-10. Det var ligeså meget en indre rejse som en ydre.

Jeg tiltrækkes af at udfordre min krop til at komme i de mærkeligste stillinger, hvor jeg i starten følte mig klodset og tung, og blev imponeret over hvor meget det kræver af styrke, smidighed, bevidsthed og kontrol, men med gentagen praksis lære man at begynde at føle sig mere og mere let og yndefuld.
 

Efterfølgende er jeg blevet rigtig glad for Asthanga yoga, som jeg også har taget kursus i meditation/yoga nidra og Yin yoga uddannelsen. Jeg prøver at komme på mindst fire yoga workshops om året, for at udvikle mig og finde inspiration til min undervisning og egen praksis. Jeg afholder også forskellige workshops og bootcamps med andre sportsgrene, så jeg hele tiden bruger min viden og udvikler mig.

Det er processen dertil og det der sker i kroppen og sindet, som jeg er faldet pladask for! Ikke målet.

”It’s a way of life, not the Destiny.”

Jeg har undervist alle aldersgrupper i Yoga og også børn helt ned til 1-3 årige. Mor baby hold. Min 17 mdrs. baby elsker også at bevæge sig, lege med og lave yoga stillinger, på en sjov og motiverende måde. 

Det vigtigste for mig er at jeg prøver at være den bedste udgave af mig selv, uanset hvad jeg fokuserer på, at give mig selv fuldt ud uden at miste min integritet. Ikke at være noget, og uden fordomme, bare acceptere og være tilfreds med alt hvad der er og have tro på at alt nok skal være og blive som det er ment for at være.  Med balance og overskud til at være tilstede og mærke efter. Jeg mener at man skal først og fremmest være noget for sig selv, så kan man også være noget for andre! Derfor er det så vigtigt at fokusere på sig selv, først og fremmest…

Vil du også starte i dag, i stedet for en dag!?

Det er de små valg som gør en stor forskel i sidste ende...

Kontakt mig nederst på siden hvis du har spørgsmål eller gerne vil prøve en klasse.

Yoga uddannelse i Indien

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig workshops eller stille spørgsmål til træning eller yoga

Følg os her

Herunder kan du tilmelde dig workshops eller stille spørgsmål til træning eller yoga

  • Facebook - White Circle
  • Instagram

​© 2018 copyright YogaForLife studio